Vårat/mitt första möte:



När vi först började arbeta tsm:



...och sen fortsatte det:



...och fortsatte tills det en gång tog slut:



Nej vi fick inte sparken, och ja det var kanske inte så här allting gick till. Men nu är frida påväg till Kalmar och ska bli prisbelönad journalist om några år. Jag tror så mkt på frida, hon kommer lyckas så otroligt bra!

to my best itella friend: i hope we meet again next summer :D <- visst låter allting så mkt mer känslofyllt när man skriver på engelska^^

Just nu sitter jag upp i sängen i cissis rum som jag fått lånat nu under veckan som jag tillbringar i stockholm. Det är väldigt snällt av henne att låna ut och låta mig få som ett eget utrymme, hade varit jobbigt att sova ute i hallen, men kruxet är att jag alltid måste lämna dörren öppen och rummet städat så att hon när som helst kan gå in... nämnde jag att cissi är en katt!

Men hur som helst så tänkte jag bara nämna hur mkt jag saknar min sambo, det är som inte samma sak utan henne, det är tråkigt och ensamt. Jag undrar om hon känner det samma eller ser det som en befrielse och kanske bytt lås tills min hemfärd så att jag inte kan ta mig in i lägenheten :O... ja det återstår att se

Sen har vi ju Frida, frida som ska till kalmar, frisa som sökt journalist, frida med den roliga humorn, frida som inte bär sockar!  jag undar när hon far faktiskt, min "bästa itella kompis"... kommer kännas tungt att sortera fakturor utan na, men jag kommer förhoppningsvis ha sarah kvar, snygga sarah (ja precis hon som jag nämnde i ett föregående inlägg, snygga sarah som inte är tsm med dig!) om hon inte jobbar i sundsvall istället och flyttar ihop till sin pojkvän, japp sarah har en pojkvän från sundsvall, jag nämner inte personens namn, ty jag vet vad alla ni desperata-vivillhasarah-singlar skulle göra då. Men råkar ni se ngn snygg, humoristisk, extremt övertrevlig person utan hår på benen så kan det vara han. Good luck!

Nej men ngt postivit är att Anna har kommit tillbaka från utlandet, hann intre träffa na innan jag åkte hit men ska springa dit det första jag gör när jag återvänder. Anna jobbar oxå på itella, så som line, frida, sarah... jag har underliga krav när jag väljer vänner^^ Sen har vi ju alla andra itella people som Linda, Lisa, Frida x2, Evelina, världens härligaste gäng och ser framemot att får sitta och sortera fakturor med dem alla igen :D

Sen har vi Marlene, hon är oxå kompis med mig (därefter kan man dra slutsatsen att hon jobbar på itella, vilket hon även gör) Marlene är så otroligt gullig, och har alltid så förbannat snyggt hår! Det är jag och Marlene som tidigt på morgonen brummar iväg till itella, ibland även med line i baksätet.

Kort och gott så var det inte så kul som jag trodde det skulle bli att fara till stockholm, mestadels för att jag och viktoria int ekunde träffas, viktoria har int ejobbat på itella men trots det är hon min bästa kompis, allvarligt bättre vän än viktoria finns inte, och sen är hon väldigt trevlig att titta på :) Om du råkar läsa dette viktoria ska du veta att jag saknar dig!

Det är tusan sjukt vad jag saknar mkt folk, igår pratade jag med ylva om eventuella framtidplaner, och herregud vad jag saknar henne oxå!

Men jag saknar inte bara folk jag blir förvånadsvärt otroligt förtjust i den ena efter den andre.
Var i en butik igår och såg, för att citera ngt allmän fjortis: "värsta snygga killen asså" bakom kassan, jag vet inte om det är min biologiska klocka som tickar eller något helt annat, men jag lovar just då hade jag gått med på vad som helst, ifall han förslagit ngt! För att citera Frida :"OMG!"

Nej men på Fredag ska jag ut med jolo och ngt killkompis till honom, tråkigt bara att det är så länge kvar tills på fredag, för att dryga ut tiden får jag väl fara in till centrum och titta på skor, vem vet kanske tom prova ett och annat par :)

Meh herregud! nu skickade line medelande, jag hade blandat ihop dagarna och sagt att det var på torsdag det var tvättid men i själva verket var det igår! Var de ngn undermedveten ilska jag besatt, var jag sur efter att hon hade badat med mina underklädet i vattudahl, men det tycker jag väl inte att jag är... jaja hur som helst ngn som vill ha ngn inneboende till detta lagt sig mellan mig och line? Jag är väldigt lung och sansad med tendenser att bli över energisk, jag är rumsren, för det mesta, behöver inte rastas men kan kräva lite umgänge emellanåt, dammar inte, fäller hår, kan bli stopp i avloppet efter att jag duschat. Jag har en mankhöjd på 1,50. och störs inte av höga ljud, non-smoker. händer att jag skräpar ned, men plockar upp efter mig. Jag fungerar inte bra med barn. så jag skulle väl passa den barnlöse. Det är bara att höra av sig!

Som jag ser på det:






Som det troligtvis kommer gå till: