Just nu sitter jag själv i Lines lägenhet, line har betald semester och befinner sig i gubbhögen. undrar starkt hur jag ska berätta om den krossade spegeln och den sönderrivna bokhyllan när hon kommer tillbaka. Och sen har vi all plast i ugnen (tydligen smälter plast av värme, något man borde ha tänkt på tidigare) men det är ingen fara för line hon har ju lägenheteni tre månader till nu iaf, ja visst glömde jag nämna att efter alla klagomål sen line for så har SHB varit här och rivit kontraktet. hon fick tre månade att fixa väggen och ugnen (och sen har vi ju badkaret, men jag tänkte att man kunde bara lyfta ut det och ha en vanlig dusch liksom istället, men det kanske sänker lägenhetens värde och hon blir betalningskylldig, kankse det inte var så bra att kasta prick i badkaret efter att line farit). Men tv är ju hel iaf, bortsett från att den började brinna och jag försökte släcka den med lines vodka, vilket inte var så bra, men jag fick träffa snygga killar i branduniform, det var ju positivt iaf, det borde line hålla med om. Så utöver golven, taket, väggarna, möblerna och fönstren är allt som det ska i lägenheten. bortsett från kylen och frysen som luktar konstigt, man kan tydligen inte ha vad som helst hur länge som helst förvarat, om man glömmer att stänga dörrarna. Nej det vra väl lite tokigt. men line förstår nog, de fastorkade matresterna på köksgolvet ger ju personlighet, visst det luktar en hel del, men sånt brukar man ju vänja sig vid efter ett tag.
Och hon har ju lägenheten bara i tre månader, så det är ju tur, se va bra att jag festade så hårt och fick massa klagomål från grannarna, jag kanske ska berätta för henne att hon måste vara försiktig när hon går upp till lägenheten ingen tycker om henne efter allt som hänt, jag anv liksom hennes namn vid klagomålen.



Men kort sagt tror jag inte att det hela gör någonting, line kan inte bli arg för det lilla, och förresten sparade jag ett par kalsonger från brandmännen som hon ska få :D men hon borde nog byta lakarn i hennes säng när hon kommer tillbaka.

 <-- till line (jag tror tom att hans nummer ska finnar där ngn stans)