Hej "internetsida som finns för oss som bestämt måste dela med sig av våra händelser oavsett hur intressanta och/eller orelevanta de är"
 
För några dagar sedan var jag på resande fot, någon dag förra veckan så försvann jag in i umeås djupa djungel, för att berätta exakt vilken dag det var skulle innebära att jag måste flytta muspekaren längst ned till höger på dataskärmen eller titta åt vänster till almanackan som hänger på väggen.... men se du det orkar jag inte!
 
Iaf så åkte jag till sveriges påbyggande kulturstad, påbyggande är det ord? inte bryr jag mig!
Där träffade jag Line, hon har själv en blogg, men ni kommer tyvärr inte hitta ngt intressant om denna umeåresa där då hennes blogg inte blivit uppdaterat sen 2011-03-30 men för skojj skull lägger jag ut en länk: http://lineonline.blogg.se/ <- hoppas det där fungerar, annars får ni väl göra som alla andra oteknologiska dödliga KOPIERA, KLISTRA IN!
 
Hur som helst verkar jag totalt tappa tråden efter varje mening! Men jag for till umeå om du inte fattat det än och stannade där över en helg, OJ se där! jag behövde inte alls se efter på almanackan, det var en helg förra veckan jag var hos Line!
 
Det var fest pågång som alltid när jag visar min uppståndelse, om man nu kan visa en sån "kolla min uppståndelse!" <- ja men det låter väl gramatiskt korrekt?! Men som alla alkoholsagor är så var den kvällen lite blurrig, minns klart och tydligt dock att Jolo sa åt både mig och line att vara redlösa tills han och hans kompani skulle anlända. Och eftersom jag är en sån bra kompis gjorde jag precis som jag blivit tillsagd.... Men som alla alkoholsgaor slutar, nej jag följde inte med ngn hem, nej jag vaknade inte i en snöhög, nej jag blev inte intagen på häktet! OK upptäckte att det visst fanns fler slut än jag tänkte mig. Men sanningen är att varken jag eller Line gick in på en bar vi stannade hemma och jag slocknade direkt efter att jag lagt mig.
 
Och för alla er matälskare där ute tänkte jag berätta och beskriva vad vi åt och hur det tillagades.
Dag1
Köttbullar och makaroner - Line stekte köttbullarna och kokade vatten att hä* pastan i 10 min senare=KLART
Dag2
Havregrynsgröt (mkt möjligt nått fiberhavre) med lingonsylt - Jag låg och sov!!
Köttbullar och mos - Line stekte köttbullarna och kokade vatten att hä** pulvermosen i 5 min senare=KLART
Hamburgare med Pommes - Jag hade fullt hå i att göra mig uppståndelseaktig till kvällen så vette tusan hur det tillagades men gott var det!!
CHIPS CHIPS CHIPS
Dag 3
Hamburgare med Pommes - Jag var upptagen med att duscha bort gårdagens ångest, Line gjorde allt återigen!
KAFFE KAFFE KAFFE GLASS KAFFE KAFFE STRIPS CHESSEBALLS
厕所在哪里 - Har ingen aning om vad det där står för, så ber om ursäkt om ngn tycker det är stötande, Vi åt på en kinaresturang, buffe, vad jag åt? ALLT!!!
Dag 4
Gröt med mango - Line kokade gröten med vatten
Sallad - vi åt på umeås univeritetpå den där resturangen högst upp med den underbara utsikten!
 
 
Helt jävla underbar utsikt!
 
* betyder lägga, placera
**samma jävla ord!! och får inte alls annan betydelse för att det är ett annat substantiv!